Çomü Toplumsal Düşünce Kulübü ve Sosyoloji Bölümü ortaklığında “Modern İlişkilerin İncelikleri” isimli söyleşi gerçekleştirildi.

29.03.2024 tarihinde  İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde D-108 nolu derslikte Çanakkale Sosyal Hizmet İl Müdürlüğünde görev yapmakta olan Sosyal Hizmet Uzmanı Tuğçe Çeliksoy ve Psikolog Hacer Ataseven “Modern İlişkilerin İncelikleri” üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi. Sosyal Hizmet Uzmanı Çeliksoy; aile içi şiddet, evlilik nedir, evliliğin amaçları nelerdir, ilişkilerdeki hukuki süreçler nasıl işler, eş ve partner seçim sürecinde dikkat edilmesi gereken hususi konular neler olduğu üzerinde durdu. Psikolog Ataseven ise insan ilişkilerinde sınırlar nelerdir, sınırlarımızı nasıl koruruz, flört şiddeti, evlilikte rol ve sorumluluk paylaşımı, evliliğe ilişkin hukuki boyutlar gibi konu başlıklarına anlatımlarında detaylı bir şekilde yer verdi. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen söyleşi soru-cevap bölümüyle son buldu. Çomü Toplumsal Düşünce Kulübü ve Sosyoloji Bölümü adına konuklara hediyeleri takdim edildi ve toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik tamamlandı.