2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 2021-2022 yılı mezunlarını verdi.

27 Haziran 2022’de İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Fen Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni’ne Sosyoloji Bölümü son sınıf öğrencileri ve öğretim üyelerinden Prof. Dr. Gökhan Gökulu, Prof. Dr. Devrim Topses, Doç. Dr. Olgun Közleme, Dr. Öğretim Üyesi Elif Mura, Arş. Gör. Dr. Fazilet Dalfidan, Arş. Gör. Yaprak Aydın ve Bölüm Sekreteri Duygu Nedret Çetin katıldı. Fakülte üçüncüsü olan Normal Öğretim Programı Öğrencisi Dilek HASANOĞLU’na ödülü Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan tarafından takdim edildi. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gökhan Gökulu Normal Öğretim Programı’nda bölüm birincisi Dilek HASANOĞLU, bölüm ikincisi Nurhayat DEMİRHAN, bölüm üçüncüsü Serra YILDIZ; İkinci Öğretim Programı’nda bölüm birincisi Batuhan Barış BULUT, bölüm ikincisi Abdullah EKŞİ, bölüm üçüncüsü Muhammed SEÇKİN’e teşekkür belgelerini takdim etti. Dereceye giren ve mezun olan tüm öğrencilerimiz tebrik eder hayat boyu başarılar dileriz.