Çomü Sosyoloji Topluluğu “Staj Konuşmaları” serisinin ikinci etkinliğini gerçekleştirdi.

-

Staj Konuşmaları serisinin ikinci etkinliği 30 Aralık 2022’de Sosyoloji Bölümü Laboratuvarı’nda gerçekleştirildi. Etkinlikte Bölüm Staj Sorumlusu Arş. Gör. Yaprak Aydın staj programımız ile ilgili güncel bilgiler ve staj başvuru süreci -staj başvurusu ne zaman, nereden yapılır, gerekli olan belgeler- hakkında bir bilgilendirme konuşması yaptı. Ardından yaz döneminde alan araştırmasına katılan öğrencilerimiz deneyimlerini aktardılar. Öğrencilerimiz alan araştırmasının avantajları ve alan araştırmasında karşılaşılan zorluklara değindiler. Etkinlik topluluk akademik danışmanı Arş. Gör. Dr. Fazilet Dalfidan'ın katılımcılara hediyelerini vermesiyle ve fotoğraf çekimiyle son bulmuştur.