Bölümümüz mezunlarından Elvan Ecem İşal'ın katılımıyla Mezun Konuşmaları serisinin ilki gerçekleştirildi.

---

Çomü Sosyoloji Topluluğu tarafından başlatılan Mezun Konuşmaları serisinin ilk konuğu  2013 mezunu öğrencilerimizden Çomü Erasmus ve Mevlana Giden Öğrenci Sorumlusu Elvan Ecem İşal oldu. Etkinlik 24 Aralık 2021 tarihinde 304 Nolu derslikte gerçekleştirildi. İşal, kendi deneyimleri ve gözlemlerinden hareketle, mezunlarımızın istihdam süreçlerindeki ve çalışma alanlarındaki imkan ve kısıtlardan bahsetti. Ayrıca lisans öğrencilerimizin  mezuniyet sonrasına kendilerini daha iyi hazırlayabilmeleri için eğitim sürecinde neler yapabilecekleri üzerinde durdu. Etkinlik öğrencilerden gelen soruların cevaplanması ve toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.