2022-2023 Girişli Lisans Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Sosyoloji Bölümü lisans programına 2022-23 eğitim-öğretim yılında katılan öğrencilere, bölüm sekreteri, öğretim üyeleri ve araştırma görevlilerinin de katılımı ile oryantasyon buluşması düzenlendi. Bölüm laboratuvarında bir arada söyleşi havasında gerçekleşen etkinlikte öğrencilere üniversite ve fakülte olanakları, burslar, Çanakkale'de yaşam ve bölüm işleyişi hakkında bilgiler verildi; öğrencilerin beklentileri ve ilk birkaç haftalık izlenimleri dinlendi. Laboratuvardaki buluşmanın ardından oryantasyona kütüphane turu ile devam edildi. Kütüphane görevlileri, öğrencilere kütüphanede kaynak ve veritabanı tarama, ödünç alma ve çalışma alanlarının kullanımı hakkında bilgi verildi.