2022/2023 Akademik Eğitim ve Öğretim Dönemi İçin Staj Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Yeni dönem Ulusal Staj Programı çağrılarının başlaması ile birlikte her yıl düzenlediğimiz staj bilgilendirme toplantısını 2022/2023 akademik eğitim ve öğretim döneminde de gerçekleştirdik.

Sosyoloji lisans programında bulunan ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilere Ulusal Staj Programı'na nasıl başvuracakları, Kariyer Kapısı çevrimiçi platformu, başvuru koşulları ve başvuru dönemi hakkında sunum yapıldı. Ardından soru-cevap bölümünde öğrencilerin soruları yanıtlandı. Ulusal Staj Programı yanı sıra, öğrenciler isteğe bağlı staj olanakları ve şartları hakkında da bilgilendirildi. Staj başvuru koşullarından biri olan "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi almış olma" kriteri için üniversitemizin İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü'nden geçmiş yıllarda olduğu gibi bu akademik eğitim-öğretim yılında da öğrencilerimize eğitim talep edileceği ve staj sürecinde bölüm koordinatörümüzün ve bölüm staj komisyonumuzun kolaylaştırıcı olacağı bilgisi paylaşıldı.