2020-2021 Girişli Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

---

2020-2021 Girişli Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Programı, Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı ve Kütüphane Turu ve Kullanıcı Eğitimi şeklinde iki başlık altında gerçekleştirildi.

Kütüphane Turu ve Kullanıcı Eğitimi etkinliği 2021 girişli öğrencilerimiz için 14 Ekim tarihinde Birinci ve İkinci öğretimler için iki ayrı tur olarak planlandı. Geçtiğimiz öğretim yılında bölümümüze kayıt olup, pandemi koşulları nedeniyle kampüse gelemeyen 2020 girişli öğrencilerimiz için ise bu tur 5 Kasım tarihinde gerçekleştirilecetir.

Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı 15 Ekim tarihinde 2020-2021 Girişli Öğrencilerimizin katılımına açık olarak çevrimiçi toplantı şeklinde gerçekleştirildi. Toplantıya bölümümüz öğretim elemanlarının yanı sıra öğrenci işleri biriminden Sebla Ünal ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik biriminden Serdar Topal katıldı.