TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ve KULLANIMI DERSİ ARA SINAV DUYURUSU

TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ve KULLANIMI DERSİ ARA SINAV DUYURUSU

Ara Sınav Tarihi: 15 Kasım 2018 Perşembe / 17:00 – 23:59

1-Sınav ozd.comu.edu.tr adresinde online olarak gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimizin kullanıcı adı ve şifreleri ile sisteme giriş yapmaları gerekmektedir.

2- Sınava ozd.comu.edu.tr adresinde yer alan bölümünüze ait “Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı” linkinden giriş yapabilirsiniz. (Sınav linki 15 Kasım tarihinde aktif olacaktır.)

3- Öğrenciler belirtilen saatler arasında istedikleri zaman sınavlarını online olarak uygulayabileceklerdir.

4- Sınav 40 adet çoktan seçmeli sorudan oluşmakta ve sınav süresi 30 dakikadır.

5- Her öğrencinin sınavı sadece 1 kez uygulama imkanı olacaktır. O nedenle kullanılan bilgisayar, telefon ve internet koşullarının eksiksiz olmasına dikkat edilmesi gereklidir.

6- Belirtilen saatler arasında sınavı uygulamayanların mazeretleri kabul edilmeyecektir.

7- Ara sınavın dönem sonu ortalamasına katkısı %20 olacaktır.

8- Sınav hakkında oluşacak sorunlarınızı kadirtuncer@comu.edu.tr adresine mail olarak gönderebilirsiniz. Mailde öğrenci numaranızı, bölümünüzü ve sorununuzu açık ve detaylı şekilde yazmayı unutmayınız!

NOT: Öğrenciler 14 Kasım 2018 Çarşamba / 17:00 – 23:59 saatleri arasında ilgili dersin sayfasında yer alacak deneme testi ile sınav sistemini deneyebilirler. Deneme testinde başarılı olan (50 ve üzeri not alanlar) öğrencilerin ara sınav notlarına 5’er puan eklenecektir.

--------------------------------------------------------------------------------

Kadir TUNÇER

Enformatik Bölümü