Staj yapmak isteyen öğrenciler için "İş Sağlığı ve Güvenliği" dersi verilecektir!

STAJ YAPMAYI PLANLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Fakültemiz bölümlerinde staj yapacak öğrencilere yönelik “İş Sağlığı ve Güvenliği” dersleri "k2ebics" Teams koduyla 11   Mart   2022   tarihinde   saat 11.00'da Öğr. Gör. Seren TÜRKYILMAZ YAZGI tarafından verilecektir.

Üniversitemiz bünyesinde konuya ilişkin müfredat kapsamında verilen dersler ile düzenlenen tüm eğitimler, iş sağlığı ve güvenliği temel eğitimi yerine geçeceğinden, öğrencilere ayrıca bir sertifika düzenlenmesine gerek olmayıp; Fakülte veya Yüksekokul yönetimince öğrencilerin bu eğitimleri gördüğüne dair hazırlanacak bir belge yeterli olacaktır.

İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi almış olmak, staj yapmak isteyen öğrencilerden staj görüşmelerinde ve staj başvurularında talep edilmekte olup staj yapmak isteyenler staj başvuru süreci ve yapılması gerekenler hakkında bilgi edinmek için bölüm web sayfasındaki staj yönergesine (bkz: http://sosyoloji.fef.comu.edu.tr/staj-yonergesi-r12.html) göz atabilir, ve bölüm staj koordinatörü Arş. Gör. Yaprak Aydın'a yaprakaydin@comu.edu.tr adresinden danışabilirler.