2022-2023 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİNE BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Fakültemizde 2023-2024 Akademik Yılı Güz Yarıyılında Pedagojik Formasyon Eğitimine devam edecek olan öğrencilerimizin “Öğretmenlik Uygulamaları” dersinin Üniversitemiz 2023-2024 Akademik Yılı Takviminde belirtilen tarih aralığında, yüz yüze, ilimiz geneli (Merkez, Ezine, Lapseki, Eceabat, Biga, Çan, Bayramiç ve Yenice ilçelerindeki) ortaöğretim kurumlarında gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Ayrıca 2023-2024 Akademik Yılı Güz Yarıyılında öğrencilerimizin kayıtlanması gereken aşağıda belirtilen dersler ve sınavları yüz yüze planlanmakta olup;

Eğitim Psikolojisi

Öğretim İlke ve Yöntemleri

Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme

Özel Öğretim Yöntemleri

Bu şartlarda formasyon eğitimine devam edemeyecek mezun olma talebinde bulunan  öğrencilerimizin 11.08.2023 Cuma günü mesai bitimine kadar ekteki dilekçe örneğini doldurup imzalı bir şekilde itbfogrenci@comu.edu.tr adresine ivedilikle göndermeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Ekler